Arrangementer

Gymnastik i Sæby GF handler om meget mere end gymnastik og fysisk udfoldelse. Det handler om fællesskab på tværs af alder. Derfor holder vi en række arrangementer for foreningens gymnaster, søskende og forældre i løbet af sæsonen. Arrangementerne giver mulighed for at mødes på tværs af hold – og giver samtidig forældre og bedsteforældre et lille indblik i, hvad der sker i gymnastikhallen.

Juletræsfest

Børn og voksne har en fest, når gymnastikforeningen op til jul inviterer til julehygge i hallen. Der bliver danset og sunget om juletræet, givet krammer til nissemor, som har overraskelser med, leget på redskabsbane og spist æbleskiver.

 

Sæt kryds i kalenderen 1. december 2024

 

Arrangementet kræver tilmelding. Alle gymnaster får en skriftlig indbydelse, når vi nærmer os. Sæt dog allerede kryds i kalenderen nu.

Fastelavnsfest

Omkring fastelavn inviterer gymnastikforeningen til fastelavnsfest. Typisk kommer der mellem 200-250 udklædte børn og voksne. Der bliver slået katten af tønden. De helt små slår på en mindre pap-tønde – og de ældste giver den fuld gas på almindelige trætønder. Vi kårer selvfølgelig også Konge og Dronning,  mens der bliver hygget med fastelavnsboller ved bordene.

 

 

Sæt kryds i kalenderen 2. marts 2025

 

 

Deltagelse i arrangementet kræver tilmelding. Alle gymnaster får en skriftlig indbydelse, når vi nærmer os. Sæt dog allerede kryds i kalenderen nu.

Forårsopvisning

Fælles indmarch med fane i spidsen, klapsalver fra stolte bedsteforældre og forventningsfulde gymnaster giver startskuddet til den årlige forårsopvisning i Sæby Gymnastikforening, hvor gymnasterne går på gulvet og viser, hvad de har arbejdet med siden efteråret.

 

Sæt kryds i kalenderen søndag den 13. april 2025

 

Hvor vi afslutter sæson 2024/2025 med et brag af en opvisning. Information, program mv. kommer, når vi nærmer os.

Generalforsamling

Foråret er højsæson for generalforsamlinger i foreningslivet. Også i Sæby Gymnastikforening. På den ordinære generalforsamling fremlægges og godkendes foreningens regnskab for det år, som er gået – og medlemmer til bestyrelsen vælges. Det er her, at I som medlemmer har mulighed for at være med til at bestemme, hvordan Sæby Gymnastikforening skal udvikle sig, og hvad bestyrelsen skal arbejde med i det kommende år. Vi opfordrer derfor altid til, at så mange som muligt deltager.

 

 

Sæt kryds i kalenderen 10. februar 2025