Naturtrænings-event for familien 30/6-19

FAMILIETID I DET FRI

 

Vil I som familie grine, lege og hygge jer på en anden måde, end I plejer, så kom og vær med til 1,5 times Naturtræning i det fri

SØNDAG DEN 30. JUNI 2019

KL. 10.30-12.00

på sportspladsen bag ved Sæbygaardskolen ned mod skoven

 

Naturtræningen vil foregå ved Kristina, som er instruktør i Naturtræning i Sæby GF, og vil bestå i lege, øvelser og masse af grin, hvor naturens egne bestanddele vil blive en integreret del af dagens træning.

Familier i ALLE størrelser, alle aldre og alle motionsforme kan deltage, så kom og vær med til en dag, hvor naturen kommer helt tæt på dig og din familie – der er garanti for smil og inspiration til familieaktiviteter fremadrettet.

 

Praktiske oplysninger:

– Tilmelding foregår efter først til mølle-princippet ved sms til formand for Sæby GF Stine Bæk Sørensen, tlf.: 22 83 39 34. Når Stine har modtaget din SMS, vil hun be- eller afkræfte din plads. Er der plads, skal du med mobilepay overføre 10 kr. pr. voksen, og 5 kr. pr. barn, hvorefter din tilmelding til ”FAMILIETID I DET FRI” bliver registreret. Oplys venligst barnets alder ved tilmeldingen. Tilmelding lukker ved 10 tilmeldte familier

– Det vil være en god idé at tage træningstøj på, som man frit kan bevæge sig i, og som gerne må blive lidt beskidt ????

– Medbring gerne drikkedunk

På glædeligt gensyn!

Sæby Gymnastikforening