Forældre/barn 1-årige

Tidspunkt : Torsdag kl. 16:30-17:20

Opstart i uge 34

Sted : Sæby – Hal B1 og B2
Pris : 575 kr.
Instruktør : Lisa, Josephine, Mads, Janne, Bjarne

 

 Holdet er for alle børn omkring 1-års-alderen og deres mor eller far. Begge skal have lyst til motorisk udfoldelse igennem leg, bevægelse, tummel og sang. Gymnastikken vil have fokus på udvikling af den grundlæggende motorik igennem sanselege, sanglege, redskabslege og lege/bevægelse med fokus på kroppens fysik.

Holdet er tilpasset aldersgruppen så både sanglege, motoriktræning, øvelser, gymnastik og redskabsbane passer til den enkelte målgruppe.

Holdet er gymnastik for det enkelte barn og deres forælder og vi forventer at såvel barn som forælder deltager aktivt i alle elementer af træningen.

Alle hold i Sæby GF er baseret på frivillige kræfter og de haltider som har været mulige at få stillet til rådighed, så vi har brug for, at alle forældre deltager 2-3 gange i løbet af sæsonen med opstilling/nedtagning af redskaber, så vi kan starte træningen til det præcise klokkeslæt og således få så meget som muligt ud af de 50 minutter, vi har til rådighed. Det betyder, at man 2-3 gange i løbet af sæsonen møder op eller bliver ca. 20 minutter før/efter træningen.

Max 25 børn.

Kontingentprisen er inkluderet en T-shirt til brug ved opvisningen.